+32 (0)2 213 70 70

SVA certification SVA certification
Apple iPhone 5S Zilver Eco-recycled (16Go)

Apple iPhone 5S Zilver Eco-recycled (16Go)

Efficiëntie voor professionals

Beperkte voorraad voor dit product, gelieve ons te contacteren voor een offerte op maat


  • 4" HD display

  • Vingerdruk herkenning met "Touch ID"

  • iSight 8 MPx fotocamera met LED Flash "True Tone"

Op voorraad
Garantie : 1 jaar
Ref. fabrikant : A1530

Hulp nodig ? Bel ons +32 (0)2 213 70 70

Gratis levering vanaf 300€

Product description

 

De iPhone 5S van Apple is de top van de technologie. Het is een revolutie! Het is zonder twijfel de mooiste van zijn serie, want buiten de klassieke kleuren Wit en Zwart, is hij beschikbaar in Champagne kleur (Goud).

 

Hij is beschikbaar in 16,32 of 64GB zodat u altijd plaats vrij zal hebben op uw telefoon! De nieuwe A7 chip met 64-bits technologie is zeer efficiënt, wat de iPhone 5S zo goed maakt als een PC. 

 

iphone 5S Apple
iPhone5SApple

 

Deze iPhone heeft indrukwekkende, kristalheldere en ultra-realistische grafismen. Dankzij zijn M7 coprocessor, kunt u alle nieuwe iPhone programma’s gebruiken en tegelijkertijd genieten van de lange batterijduur.

De iOS7 interface is ontworpen met innoverende functies zoals de touch sensor (vingerafdruk scanner)Touch ID. Deze scanner kan tot en met 5 verschillende vingerafdrukken scannen en beveiligt u telefoon.

 

 

 

 

Uw vingerafdruk kan eveneens worden gebruikt voor het kopen van producten op de App Store of iTunes Store zodat u geen paswoord meer hoeft te onthouden. Met de iSight 8MP camera met dubbele flash (True Tone) kunt u foto’s nemen en video’s opnemen met een uitstekend beeldkwaliteit. Het is zonder twijfel de beste fotocamera op de markt. Hij heeft nieuwe functionaliteiten zoals de burst of slow motion modus. En omdat het een iPhone is, kan hij op tot en met 13 verschillende LTE banden werken zodat u hem op bijna elk 4G LTE netwerk in de wereld kunt gebruiken.

iphone 5s

Technical details

Grote toetsen Nee
Mute mode NVP
Algemeen telefoonboek NVP
Met antwoordapparaat NVP
Protocol Nee
Scherm Ja
Talk-time Nee
Standby-time Nee
Compatibel met telefooncentrale Nee
Garantie 1 jaar
Ref. Product P001071
Ref. Constructor A1530